Cum să Urmăm Calea Inimii – 50 min

Cum sa Urmam Calea Inimii Podcastul lui Radu Prisacaru Episodul 41 (video)

In partea spirituala ajungem cu totii, atunci cand ne punem intrebari, la nivel de profunzime. Aceasta profunzime vine dintr-o chemare a faptului ca pana intr-un moment in viata noastra function ca si tipare preluate din trecut, luate de la parinti si societate.

Cand ajungi in punctul maxim, iti doresti o schimbare. Faci compromisuri pana la un moment dat, cand acel punct este maxim si nu te mai lasa ceva din interior sa continui.

Am numit intalnirea noastra calea inimii pentru ca, singurul maestru care ne poate duce pe calea adevarului este inima noastra, glasul inimii noastre. Cand ajungi in punctul maxim, daca nu iti place ceea ce vezi in jurul tau, te uiti la viata ta si realizezi ca nu asta este ceea ce iti doresti sau unde vrei tu sa ajungi.

Atunci un instrument care ajuta foarte mult oricand este sa iti pui tot timpul intrebari. Intrebarea iti poate aduce un raspuns, care vine l-a pachet cu experiente. De aceea calea inimii este cea mai sigura.

Am ales constient schimbarea. Ce presupune schimbarea?

Schimbarea presupune sa nu mai folosesti aceleasi tipare/automatisme pe care le-ai folosit in trecut si ti-au adus anumite rezultate. Schimbarea vine la pachet cu responsabilitatea. Am observat ca foarte multa lume de singuratate, dar pana si singuratatea are 2 fatete. Depinde care parte vrei sa o privesti, partea intunecate, cand te simti abandonat, parasit, lipsit de atentie. Cealalta parte fiind sa privesti singuratatea ca pe o responsabilitate in viata, asta duce la a iti asuma tot ce urmeaza, nu mai ai pe cine sa dai vina.

Cum sa Urmam Calea Inimii Podcastul lui Radu Prisacaru Episodul 41 (video) www.raduprisacaru.ro
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *