Cum să Iertăm și să Acceptăm – 50 min

Cum sa Iertam si sa Acceptam – Podcastul lui Radu Prisacaru – Episodul 63 cu Lucia Schweninger (video)

Am o firma care se numeste Happy and My body, cu asta ma ocup si in viata de zi cu zi. Firma se ocupa cu a aduce o stare de bine oamenilor, la nivel interior si a experimenta o viata frumoasa intr-un corp sanatos.

Acum studiez acupunctura, este una din cele 5 ramuri ale medicinii traditionale chinezesti si mai studiez si Qigong, este tot din medicina chinezeasca, sunt niste miscari care au ca rol indepartarea blocajelor din interiorul corupului fizic.

-Cine este clientela ta?

Am foarte multi clienti din Romania, cam 80% sunt romani care lucreaza in strainatate. A fost pandemia si a trebuit sa lucrez foarte mult online. Am ajuns sa lucrez cu romani care lucreaza in strainatate. Din UK, Italia, Spania, Belgia, foarte multe tari. Vara asta o sa profit de oportunitate, pentru ca am venit aici si o sa ma intalnesc cu persoanele cu care am lucrat pana acum.

-Cand ai timp sa le faci pe toate, sa te ocupi si de afacere si de familie?

Nu prea exista o separare, cu ceea ce fac acasa si ceea ce fac la munca. Practic, eu sunt la fel tot timpul, doar se schimba omul care este in fata mea. Cel cu care interactionez, deci este foarte usor pentru mine sa le fac pe toate, este foarte natural.

Cum sa Iertam si sa Acceptam - Podcastul lui Radu Prisacaru - Episodul 63 cu Lucia Schweninger www.raduprisacaru.ro
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *